Káreseménykor kétféle módon tudunk segíteni Önnek:

Biztosításos javítás

Autómentés

A mozgásképtelen járművet  az ország bármely pontjáról beszállítjuk zárt telephelyünkre.

Csereautó

Bár autókölcsönzéssel nem foglalkozunk, igény esetén csereautót tudunk biztosítani ügyfeleinknek, hogy a saját gépkocsijának javítása közben is tudja intézni a mindennapi tennivalóit.

Teljes körű biztosítási ügyintézés

Biztosítjuk az adott biztosítótársaság szükséges dokumentumait (Dokumentumtár), és a baleseti kárbejelentő alapján ügyintézőnk segít Önnek a kitöltésükben.

Cégünk felveszi a biztosítóval a kapcsolatot és lejelentjük a káreseményt. A biztosító társaság kijelöli a kárszakértőt, aki időpont egyeztetést követően a telephelyünkön helyszíni kárfelvételt végez.

A szakértői vélemény alapján a biztosító jogalapot küld számunkra, csak ezt követően kezdődhet meg a tényleges javítási folyamat.

Nem biztosításos javítás

Idős autó sérült, korrodálódott karosszériájának javításakor, vagy saját hibás baleseteknél, amikor a jármű nem rendelkezik CASCO, vagy egyéb biztosítással, a javítási munkák elkezdése nem függ a biztosítók leterheltségétől, ezért kapacitásunk függvényében azonnal el tudjuk kezdeni a munkát.

Az autómentés és a csereautó biztosítása ebben az esetben is lehetséges.

Előzetes szemle alapján árajánlatot készítünk, majd időpont egyeztetést követően elkezdjük a javítást, és a megbeszélt határidőre átadjuk a gépjárművet.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!