Autójavító műhelyünkben személygépkocsik és haszongépjárművek karbantartását és javítását végezzük. A leggyakrabban végzett munkák:

Műszaki vizsgára felkészítés, vizsgáztatás

A gépjármű műszaki átvizsgálása során esetlegesen felmerülő hibákról tájékoztatjuk a tulajdonost, majd az árajánlat elfogadása után megkezdjük a javítást. Ezután partnercégünk elvégzi a műszaki ellenőrzést,  és sikeres  vizsga esetén kiállítja a szükséges okmányokat. Az ügyfél ezután nálunk, a Po-Car Kft. telephelyén veheti át a friss műszakival rendelkező gépjárművét.

A műszaki vizsga költsége két részből tevődik össze:

 1. Az átvizsgálás díja és az esetleges javítási költségek (anyag + munkadíj)
 2. A műszaki vizsga díja, mely a mindenkor aktuális díjszabás alapján alakul.

Klímaberendezés karbantartása, javítása

A gépjárművek klímaberendezése rendszeres, legalább évenkénti karbantartást, tisztítást igényel. Ez egészségügyi okokból is fontos, különösen akkor, ha az autóban kisgyermekek is utaznak. A légkondicionálóban olyan baktériumok telepedhetnek meg, amelyek súlyos betegségek okozói lehetnek.

Ilyenkor a következő munkákat végezzük el:

 • pollenszűrő cseréje;
 • a klímaberendezés ultrahangos vagy vegyszeres fertőtlenítése, tisztítása.

Amennyiben a klímaberendezés nem működik megfelelően (pl. nem hűt eléggé), akkor a munka menete a következő:

 • hiba megállapítása
 • gázhiány esetén színezett gázzal után töltjük a rendszert;
 • a tesztidőszak elteltével (néhány hét intenzív használat) ellenőrzünk a szivárgást, a festékanyag speciális fényforrásnál megmutatja a szivárgás pontos helyét;
 • hibás alkatrészek cseréje.

Olajcsere

A motor és hajtóműolaj időszakos cseréjével a gépjármű élettartama jelentősen megnő. Fontos az adott típus gyártója által ajánlott kenőanyag használata és a csereperiódusok betartása.

Az olajcsere alkalmával cserére kerülnek:

 • az olajszűrő;
 • az üzemanyagszűrő;
 • a légszűrő.

Szélvédő és oldalüveg csere

Előzetes időpont egyeztetés alapján beszerezzük és 24 óra alatt kicseréljük a szélvédőt. Eredeti gyári, illetve minőségi utángyártott üvegekkel dolgozunk. A szélvédőn lévő regisztrációs matricával kapcsolatos okmányirodai ügyintézést igény esetén elvégezzük.

CASCO-val rendelkező ügyfeleinknél vállaljuk a biztosítási ügyintézést is.

Futómű beállítás

A kátyús utak nem tesznek jót egyetlen autónak sem. Egy méretesebb gödör, nagyobb sebességnél el tudja állítani a futóművet, ezután az autó nem fut egyenesen, valamelyik irányba elhúz. Ilyenkor sürgősen meg kell javítani az autót, mert egy rossz futómű idő előtt elkoptathatja a gumiabroncsot.

OPTO-PLUS típusú futómű beállító berendezésünkkel az optimális értékekre állítjuk a hibás futóművet.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!